2012. július 25., szerda

Próbáltam...

 ~Próbálkoztam én mindennel. Kitöröltem az üzeneteidet, a képeinket, sőt még csak a közelébe sem mentem a helyeknek ahol mi együtt voltunk. Még csak rád sem néztem, de nem tudlak kitörölni az életemből. Az emlékezetemben sajnos benne maradtál, és sajnos... Sosem fogom elfelejteni azt amit valaha éreztem irántad.


~Az életben egy fejezet mindig lezárul, ilyenkor lapozni kell és bele kell kezdeni egy jobba.

3 megjegyzés:

  1. Szia Reine!
    Nagyon tetszik az oldalad. Olvastam az összes gondolatod és sokat segített abban, hogy jobban megtudjam fogalmazni azt amit érzek. Készítettem egy blogot(remélem megnézed, mert kíváncsi lennék a véleményedre), ahova majd a saját gondolataimat fogom írni. Most még csak a kedvenc idézeteimet osztottam meg, és egy két érdekes dolgot. Adnék neked egy tanácsot(nem kell megfogadnod), kicsit pozitívabban állj magadhoz. Az "Önmagam akarok lenni..." érzéseidre gondolok. Szerintem legyél önmagad, mert az igaz barátaid így szeretnek. A többieket meg szard le. A lényeg, hogy te boldog tudj lenni attól, hogy önmagad vagy. :) Én legalábbis így állok hozzá a dolgokhoz.
    by Annabella

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszenek a gondolataim és hogy segítettem..:) Csak sokszor már nehéz hogy önmagam legyek, mert már túl jól játszom a szerepemet. De úgy érzem jó úton haladok, hogy végre teljesen önmagam lehessek. Ehhez egy óriási változásra volt szükségem. Új sport, új barátok. Új közösség, aztán mindjárt új iskola. És igazad van, minden csak hozzáállás kérdése:)

    VálaszTörlés
  3. Akkor örülök, hogy jól haladsz.:) Mikor gimibe mentem akkor tartottam a kapcsolatot a régi barátaimmal is, de persze már nem úgy mint azelőtt.

    VálaszTörlés